La familia BeeHappy

Situats al municipi de Juncosa, un municipi de 420 habitants de la comarca de les Garrigues, ens dediquem a la cura de les abelles i a la producció, envasat i posterior comercialització d’una mel de la màxima qualitat procedent exclusivament de les nostres abelles.

Orígens

 

Després de 3 anys de proves i assaig des de la visió d’una afició i respectant el llegat del padri, el nostre jove apicultor, Jordi Castelló, amb 27 anys, aposta per un canvi de vida: la ciutat pel poble, una feina per l’emprenedoria, la casa dels pares per l’emancipació. Tot per tal d’iniciar un nou projecte i fer d’aquesta activitat i afició, la seva forma de vida, alternada amb altres feines agrícoles en el món de l’olivera i l’ametller.

Valors

Amb la il·lusió d’un nou projecte, i amb l’experiència de vida al món rural, creiem fonamental que només respectant la natura i vivint en harmonia amb l’entorn, podem oferir un producte artesanal i de qualitat.

 

Trobem la satisfacció en aquesta feina, sentint que contribuïm a ajudar al medi ambient amb la feina silenciosa, constant i eficaç que fan les abelles amb la pol·linització de flors i arbres, contribuint d’aquesta manera a l’equilibri ecològic, donant-nos un exemple d’organització, treball en equip i generositat.

Per nosaltres no només és un projecte per compartir la nostra mel, va més enllà amb l’objectiu d’aconseguir un estil de vida més natural i pausat, gaudint de la biodiversitat que ens envolta i que contribueix a una millor qualitat de vida i del medi.

Emprenedoria

 

Un tret distintiu del nostre projecte, és l’actitud emprenedora i activa de les persones que el desenvolupen. Som un equip jove, que apostem no només per un nou negoci, sinó per un nou projecte de vida.

Mentre la població jove disminueix en el món rural, nosaltres hi veiem oportunitats i qualitat de vida, i llibertat per desenvolupar el nostre propi estil de vida.

Amants del territori i de la qualitat que ens dona.