top of page
QUI SOM?

Bee Happy

Qui som?

Sabies que Bee Happy està ubicat al municipi de Juncosa?

Juncosa és un municipi ubicat a Les Garrigues Altes (Lleida) amb 420 habitants, de carrers tranquils i entorn agrícola i ramader. Here we are! Sí, d’aquí pertanyem i d’aquí no ens mourem!

 

Val a dir que totes les nostres abelles són ben juncosans/es!

(Tot i estar empadronats/des a Juncosa, alguns cops van de viatge per conèixer noves flors. - Transhumància)

A Bee Happy tenim cura de les nostres amigues les abelles.

Produïm mel crua pròpia de gran qualitat procedent exclusivament de les nostres abelles i dels nostres arnars, (complexes residencials de les nostres amigues, ubicats per diferents indrets del territori).

beehappy_pequeña_sin_firma-332.JPG

El Jordi &

La Sílvia

#BeeTeam

El nostre

Els team managers

de Bee Happy 

EL JORDI

 

Emprenedor, perseverant, resilient, pacient i valent, adjectius que descriuen al Jordi amb precisió. Apostar per un canvi de  vida radical per seguir una il·lusió no ho fa qualsevol. El Jordi volia que la seva oficina fos a l’aire lliure, i que la monotonia no s’apoderéssi de la seva vida. Dit i fet, avui en dia és una realitat plena de responsabilitat! Tot i que, per arribar fins aquí, hi ha hagut moments d’oficina, paperassa, burocràcia i molta… paciència!

 

Entusiasta per naturalesa amb un tarannà positiu que desprèn molt bon rotllo, amant del món apícola i de les visites que fan preguntes, el Jordi és un enamorat de la seva feina. En donem fe!

 

Resumint, ell és el #BeeKeeperMaster (apicultor) de casa nostra, és el qui s’encarrega de totes les tasques de l’apiari i és la veu cantant de les tasques de l’obrador.

beehappy_pequeña_sin_firma-322.JPG
beehappy_pequeña_sin_firma-203.JPG

LA SÍLVIA

És l’altra meitat de #BeeHappy, ella i el Jordi formen un tàndem espectacular.

Apassionada del món rural, lluitadora de causes tan importants com la millora econòmica, empresarial, social i cultural d'àrees rurals com Juncosa.

 

El seu perfil ha permès apostar i creure amb un projecte com Bee Happy, ja que s’ha optat per un  model de negoci alternatiu que aposta pel respecte i la sostenibilitat del territori. Coneixedora de les dinàmiques de l’entorn i s’apunta a tots els saraus del terme ;)

 

La definiríem com creativa, amb molta retòrica, realista i sensata. Adjectius que li van com anell al dit per dur a terme les tasques comunicatives, promocionals i logístiques. (I també li toca treure el vestit de comercial algunes vegades ;)

D'ON VENIM?

Els nostres orígens

D'on venim?

Caminant es fa el camí, veritat? Provant, provant i sempre endavant!

Després de tres anys de provatures, formació i molta passió!

L’afició per l’apicultura del Jordi va esdevenir la seva forma de vida alternada amb altres feines del camp com el conreu d’oliveres i ametllers. El llegat familiar de Ca l’Arbequí de Juncosa prenia forma amb l’incorporació del jove emprenedor al món rural (i apícola!) ;).

El món és dels valents, diuen. Emprenem!

Endavant!

Un tret distintiu del nostre projecte, és l’actitud emprenedora i activa de les persones que formem Bee Happy. Som un equip jove, que apostem no només per un nou negoci, sinó per un nou projecte de vida.

Mentre la població jove disminueix en el món rural, nosaltres hi veiem oportunitats i llibertat per desenvolupar el nostre propi estil de vida de qualitat.

CAP ON ANEM?

Els nostres valors

Cap on anem?

El mapa conceptual de Bee Happy el formen mots com ara: ‘món rural’, ‘natura’, ‘entorn’, ‘artesania’, ‘qualitat’, sostenibilitat, salut, producte natural, etc.

Trobem la satisfacció en aquesta feina, sentint que contribuïm a ajudar al medi ambient amb la feina silenciosa, constant i eficaç que fan les abelles amb la pol·linització de flors i arbres, contribuint d’aquesta manera a l’equilibri ecològic, donant-nos un exemple d’organització, treball en equip i generositat - Bee Generous my friend! -.

Per nosaltres, Bee Happy no només és un projecte per compartir la nostra mel, va més enllà! L’objectiu de tot plegat és aconseguir un estil de vida més natural i pausat  - Bee Calm my friend! - , gaudir de la biodiversitat que ens envolta, potenciar l’entorn i que contribuir a una millor qualitat de vida i del medi.

I sobretot, gaudir i ser feliços mentres treballem! (Molt important, oi?)

bottom of page