top of page

Granola casolana

Ingredients:

250g de flocs d’avena

35g de farina d’avena

10g de cacau desgreixat en pols

100 g fruits secs trossejats (nous, avellanes, etc)

25g de llavors chia

25g de llavors de lli

1-2 cullerades de mel Beehappy (al gust)

100 ml d’aigua

Canyella (opcional)




 

Procediment:

1. En un bol gran barregem tots els ingredients secs: els flocs d’avena, la farina d’avena,

el cacau, fruits trossejats, les llavors de chia i lli i finalment la canyella.

2. Afegim a mel a poc a poc mentre anem barrejant.

3. Afegim l’aigua i barregem fins que tot estigui ben integrat.

4. Pre-escalfem el forn a 180º.

5. Col·loquem la granola estesa en una safata al forn i cuinem durant uns 20 minuts.

6. Traiem la safata i barregem la granola de forma que la que estava a la part de baix, ara

quedi a dalt.

7. Tornem a posar la safata dins el forn durant uns 10 minuts més.

8. Deixem refredar i guardem en un pot hermètic


NOTA: També es pot fer la granola sense el cacau. Una altra opció es afegir al acabar chips de

xocolata i/o plàtan.

295 views0 comments
bottom of page