Granola casolana

Ingredients:

250g de flocs d’avena

35g de farina d’avena

10g de cacau desgreixat en pols

100 g fruits secs trossejats (nous, avellanes, etc)

25g de llavors chia

25g de llavors de lli

1-2 cullerades de mel Beehappy (al gust)

100 ml d’aigua

Canyella (opcional)





Procediment:

1. En un bol gran barregem tots els ingredients secs: els flocs d’avena, la farina d’avena,

el cacau, fruits trossejats, les llavors de chia i lli i finalment la canyella.

2. Afegim a mel a poc a poc mentre anem barrejant.

3. Afegim l’aigua i barregem fins que tot estigui ben integrat.

4. Pre-escalfem el forn a 180º.

5. Col·loquem la granola estesa en una safata al forn i cuinem durant uns 20 minuts.

6. Traiem la safata i barregem la granola de forma que la que estava a la part de baix, ara

quedi a dalt.

7. Tornem a posar la safata dins el forn durant uns 10 minuts més.

8. Deixem refredar i guardem en un pot hermètic


NOTA: També es pot fer la granola sense el cacau. Una altra opció es afegir al acabar chips de

xocolata i/o plàtan.

0 views

Bee in contact

Sabies que... la comunicació entre les abelles és com una mena de dansa?

TELÈFON

CORREU ELECTRÒNIC

DIRECCIÓ DE L'OBRADOR

Casa Cal Arbequí

Carrer Bassella, 22

25165 Juncosa

Lleida (Spain)