Granola casolana
Ingredients:
250g de flocs d’avena
35g de farina d’avena
10g de cacau desgreixat en pols
100 g fruits secs trossejats (nous, avellanes, etc)
25g de llavors chia
25g de llavors de lli
1-2 cullerades de mel Beehappy (al gust)
100 ml d’aigua
Canyella (opcional)

Procediment:
1. En un bol gran barregem tots els ingredients secs: els flocs d’avena, la farina d’avena,
el cacau, fruits trossejats, les llavors de chia i lli i finalment la canyella.
2. Afegim a mel a poc a poc mentre anem barrejant.
3. Afegim l’aigua i barregem fins que tot estigui ben integrat.
4. Pre-escalfem el forn a 180º.
5. Col·loquem la granola estesa en una safata al forn i cuinem durant uns 20 minuts.
6. Traiem la safata i barregem la granola de forma que la que estava a la part de baix, ara
quedi a dalt.
7. Tornem a posar la safata dins el forn durant uns 10 minuts més.
8. Deixem refredar i guardem en un pot hermètic
NOTA: També es pot fer la granola sense el cacau. Una altra opció es afegir al acabar chips de
xocolata i/o plàtan.